YOU CAN’T HAVE IT ALL
 

Je kunt niet alles hebben. Is ook niet nodig. Wel is het belangrijk om op de momenten dat het er toe doet, zo snel mogelijk te kunnen schakelen om over het beste materieel te kunnen beschikken. Dat zorgt immers voor het verschil, waardoor een opdracht kan worden binnengehaald en uiteindelijk tegen de laagst mogelijke kosten kan worden uitgevoerd.


Huren, leasen of kopen, exact op het moment dat het nodig is, zijn de drie mogelijke oplossingen. Die vallen of staan met de kwaliteit en kennis van de aanbieder. Specifiek gericht op de vakgebieden hijstechniek, (industriële) installaties en bouw. Een partij met ervaring in de markt, bekend met de techniek, de vraag en… de mogelijkheden. De Groot Materieel is die partij. Met een uitgebreid totaalpakket. Dat zich laat vertalen in uw wensen. En uw resultaat.

 
 
 
 

VERHUUR

 

BESCHIKBAAR

De Groot Materieel verhuurt.

Vanuit een gerichte kijk op de markt. De wensen. De kansen en mogelijkheden.

Hijs- en hefmiddelen – Geen enkele opdracht hoeft meer een probleem te zijn. Vakkundig en veilig wordt de klus geklaard. Daarvoor is een uitgebreid assortiment hijs- en hulpmiddelen beschikbaar, gecertificeerd conform de meest actuele werkvoorschriften en voorzien van een EKH-certificaat.

Klimmaterialen – Garantie voor zekerheid, zonder hoge investeringen, door het huren van klimmaterialen, gecertificeerd conform de meest actuele werkvoorschriften en voorzien van een EKH-certificaat.

Containers – Extra materiaalopslag, kantoorruimte, tijdelijke omkleedruimte, schaflokalen of werkplaatsen is op korte termijn beschikbaar. In exact de afmetingen en uitvoeringen die u zoekt. Vervoerd, geplaatst en gebruiksklaar geïnstalleerd.

Interne transportmiddelen – Opvang van pieken, verwerken van incidentele projecten, uitval van eigen materieel… de redenen voor het huren van (extra) interne transportmiddelen zijn legio. Zonder tijdverlies. Precies de juiste keuzes. Gecertificeerd conform de meest actuele werkvoorschriften en voorzien van een EKH-certificaat

 

 

GESPECIALISEERD

De Groot Materieel – Ondersteunt met proeflasten.

Het complexe proces van testen met proeflasten kost veel tijd, energie en mankracht. Om nog maar niet te spreken van de effectieve beschikbaarheid van proeflasten. Uitbesteden is een efficiënte oplossing. 
De Groot Materieel verhuurt officieel gekalibreerde proeflasten, of neemt een groot deel van het werk uit handen, door het verlenen van service tijdens het keuren van liftinstallaties met behulp van deze proeflasten. Wij staan de betreffende keurmeester bij, door de proeflast te brengen, te plaatsen en de benodigde assistentie te verlenen tijdens het uitvoeren van de beproeving. De planning van de proeflasten vindt plaats in nauw overleg. Voor de juiste aansluiting op de dagelijkse werkzaamheden. En het beste resultaat.

 

Proeflasten – Huren voor een dag? Voor een jaar? Bel +31 (0)71 75 17 430