Oplossingen aangereikt krijgen!

Gericht op resultaat. Zakelijk en duidelijk. Technisch, snel, goed en betrouwbaar. Constructief, op de plek die u aangeeft. Efficiënt, in de vorm die aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Met oog voor kosten en organisatie. Zodat plannen gemaakt kunnen worden, afspraken nagekomen en werk gerealiseerd.

 
 
 

HIJSTECHNIEK – LOGISTIEK – MATERIEEL

Oplossingen worden gedragen door resultaten. Die tellen! En uiteindelijk zorgen voor succes en winst. Uitzonderingen daarop zijn er niet. Alles wat nodig is moet kunnen, moet beschikbaar zijn, om aan het eind van een project – groot of klein – het beste product, de optimale service en het hoogste rendement te leveren.

De Groot.
Dit kunt u ermee!

Oplossingen op het gebied van hijstechniek, logistiek en materieel. Elk op zich onafhankelijk, gespecialiseerd en 100% klantgericht. Zodat u de controle houdt over uw (dagelijks) werk.

 

Over ons

Van oorsprong transportbedrijf. Ruim 85 jaar geleden opgericht door C.P. (Cornelis) de Groot. In de loop van de jaren verder ontwikkeld. Nu specialistisch aanbieder van hijstechniek, materieel en logistieke diensten. Steeds vanuit één visie. Waarin ‘doen’ voorop staat en resultaten spreken. Zonder omwegen. Direct en eerlijk. De meest transparante aanpak. Voor u.

 
 
Most people are more comfortable with old problems than with new solutions.
 

Over u

Alles wat valt buiten het dagelijks werk is ballast. Wat moet, dat moet. Maar dan wel snel, eerlijk en tegen de laagste kosten. Door een partner, die van (en op) alle markten thuis is en snel de antwoorden geeft die u zoekt. Advies en dienstverlening. Constructief, (bouw)technisch, praktisch. Controlerend en uitvoerend. Met de voortgang van uw organisatie als uitgangspunt.

 
 

Over keuzes en contact

Ga met ons voor de beste oplossing. Kijk wat De Groot voor u kan doen. Een uitgebreide aanpak? Een gespecialiseerd antwoord op uw vraag? Continu? Eenmalig?
De vraag is aan u. Stel hem aan De Groot.